top of page
UN03805121-scaled.jpeg

SIJOITUS LAPSIIN ON SIJOITUS TULEVAISUUTEEN

Eva Ahlströmin säätiö on perhesäätiö, joka uskoo toimintaan, yhteistyöhön ja rakennemuutokseen 

Olemme humanitaarinen järjestö  joka tukee naisia ja lapsia yhteistyössä vakiintuneiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Säätiön perustajina ja johtajina toimivat Ahlströmin perheen jäsenet. 

Tarvitsemme toimintaa, yhteistyötä ja todellista rakennemuutosta

Avain strategiseen antamisen lähestymistapaamme ovat merkittävät yhteistyökumppanimme. Uskomme, että yhteistyö on tie suurempiin sosiaalisiin vaikutuksiin, ja oman kokemuksemme kautta olemme nähneet yhteistyön valtavan vaikutuksen. Siksi olemme valinneet yhteistyön vakiintuneiden, ammattitaitoisten ja tunnettujen toimijoiden kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

MEIDÄN KUMPPANIMME

”Kumppanuus on enemmän kuin itse lahjoitus.  

Eva Ahlströmin Säätiö on yhteistyökumppani, jolla on syvällinen tieto ja ymmärrys globaalista humanitaarisesta tilanteesta ja aito halu saada yhteiskunta mukaan kestävään ja kestävään muutokseen. 

Marja-Riitta Ketola 

Suomen UNICEFin toiminnanjohtaja 

"Ahlströmin perhe toimii omistautuneella työllään Eva Ahlströmin säätiön ja Ahlströmin Collective Impact -järjestön kanssa roolimallina hyväntekeväisille ympäri maailmaa. Lähestymistapa ajatella kokonaisvaltaisemmin ja maksimoida eri toimintojen vaikutus on erittäin rohkea ja inspiroiva. Se on tulevaisuuden hyväntekeväisyyttä. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä perheen ja säätiön kanssa." 

Professori, tohtori Peter Vogel 

Debiopharm-tuoli perhefilantropialle

IMD Business School 

"Eva Ahlströmin Säätiö on yksi CMI:n tärkeimmistä kumppaneista. Kumppanuus on ainutlaatuinen ja arvokas CMI:lle kokonaisuudessaan. Se on paljon enemmän kuin taloudellinen panos. Se on tiedon vaihtoa, oppimista ja yhdessä kasvamista – vastavuoroista kumppanuutta."

Janne Taalas

toimitusjohtaja

CMI - Martti Ahtisaaren rauhansäätiö

The foundation’s annual report 2022

bottom of page