top of page

MITÄ ME TEEMME

Uskomme toimintaan, yhteistyöhön ja rakennemuutokseen

Uskomme vahvasti näkemään tukemme sijoituksina emme lahjoituksina. Tästä syystä haluamme tehdä eron hyväntekeväisyyslahjoitusten ja strategisten lahjoitusten välillä . Hyväntekeväisyys perustuu usein tunteeseen eikä tietoon, eikä se välttämättä tuota muuta kestävää tulosta kuin rahallista tukea. Strateginen antaminen puolestaan määrittelee ongelman perimmäisen syyn, tukee ratkaisuja ja mittaa.  parantaa tuloksia kestävän vaikutuksen saavuttamiseksi. Strateginen antaminen on siis käytännönläheisempi lähestymistapa, jossa kaikki osapuolet ovat aktiivisesti mukana.  

Avain strategiseen antamisen lähestymistapaamme ovat omistautuneet yhteistyökumppanimme. Uskomme, että yhteistyö on tie suurempiin sosiaalisiin vaikutuksiin ja olemme oman kokemuksemme kautta nähneet yhteistyön vaikutuksen. Siksi olemme valinneet yhteistyön vakiintuneiden, ammattitaitoisten ja tunnettujen toimijoiden kanssa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Arvostamme kumppaneidemme asiantuntemusta ja kokemusta, minkä vuoksi koulutamme itseämme heidän työssään, omistamme aikamme heidän tukemiseensa ja käytämme verkostojamme aktiivisesti heidän asiansa ajamiseen. Haluamme aidosti ymmärtää, kuinka voimme auttaa, kuinka muut voivat auttaa ja kuinka kestävä ratkaisu voidaan saavuttaa. 

Olemme vakiintuneiden kumppaneidemme lisäksi päättäneet tehdä yhteistyötä perheemme sisällä, muiden organisaatioiden ja muiden perheiden ja säätiöiden kanssa. Säätiön tavoitteena ja inspiraation lähteenä on aina ollut viestien levittäminen ja mahdollisimman monien eri toimijoiden saaminen mukaan toimintaan.

Toinen sijoitustemme erottuva piirre on tuoton mittaaminen muilla kuin suoraan taloudellisella tavalla. Lastensuojelun kaltaisiin investoinneissa odotettu tuotto on järjestelmällinen muutos maadoitetun ja turvallisen lapsen kanssa, josta kasvaa tunnollinen ja turvallinen aikuinen, joka edistää vakaata yhteisöä, jossa niin perheet kuin yrityksetkin voivat ajan myötä menestyä ja menestyä. . Tuotto ei ole suoraan rahallista, ja se voi kestää kauemmin, mutta se on skaalautuva ja kestävä. 
 

SIJOITTAMINEN SÄÄTIÖN TYÖHYÖN

Jos olet yksityinen henkilö, yritys tai muu yhteisö, joka haluaa ja pystyy sijoittamaan säätiöön, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ottamaan yhteyttä hallitukseen. Hallituksen yhteystiedot löydät hallituksen sivulta.

VAROJEN JAKELU
Eva Ahlströmin Säätiön hallitus tekee aloitteita ja päättää varojen jaosta. Siksi säätiöltä ei voi hakea avustuksia tai taloudellista tukea.

bottom of page